Няма установени фрапиращи конфликти, но има различни показания по делото. 

...
</TD
>Няма установени фрапиращи конфликти, но има различни показания по делото. 
Коментари Харесай

Йордан Григоров обяснил как точно е убил майка си

" Няма открити фрапиращи спорове, само че има разнообразни показания по делото.  Поводът е малозначителен привидно, само че всичко зависи от неговата настройка и психологично положение за момента. То ще се откри ", сподели пред кореспондент на Plovdiv24.bg прокурор Борис Михов след съвещанието, обвързвано с Заподозрян за гибелта й е нейният наследник - Йордан Григоров.

Прокурор Михов посочи, че обвиненият Григоров има предишно психиатрично заболяване, със затихвания, с извършени лекувания, само че се изчаква психологичната експертизата, която ще дефинира положението му все още.

По думите на представителя на държавното обвиняване Григоров е признал, че е умъртвил майка си пред полицията и е обяснил съответния механизъм.

Смъртта на Вакрилова е настъпила в резултат на притискания по шията и гръдния панер. На тези места са били открити зачервявания и синини.

Припомняме, че

Случаят е от 14 март 2024 година, когато към 20,00 ч., на тел. 112, е бил подаден сигнал, че в Пловдив, на терасата в апартамент, е била намерена умряла 54-годишна жена. На място са пристигнали полицейски и медицински екипи, като при първичния оглед не са открити следи от принуждение. 

По-късно е била осъществена тройна правосъдно медицинска експертиза, съгласно чието умозаключение умрялата е имала кръвонасядания в региона на шията и охлузвания. При последвалите дейности по следствието е открито, че Йордан Григоров, наследник на потърпевшата жена, е направил убийството.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР